Тренировки за бебета

Търсите начин да прекарате щастливи и забавни мигове с Вашия мъник? Запишете се на бебешко плуване с родител в нашата школа Малките рибки – Лечебното плуване за деца. Ние Ви предлагаме индивидуални занимания или групови тренировки по Ваш избор. И Ви гарантираме, че това е незабравимо преживяване, което носи истинска радост и удовлетворение на всички участници – бебенца и щастливи родители. Ще осигурите на Вашето бебче рядка възможност за забавление и спорт в контролирана и забавна среда!

Бебешко плуване – забавления и здраве

Плуването е спортът с най-благоприятно влияние върху физическото, емоционалното и умствено развитие за децата. Заниманията по бебешко плуване се провеждат с инструктор с богат опит в работата с най-малките човечета. Нашите специалисти ще помогнат на Вас и на бебето да се отпуснете, ще изготвят най-подходящото занимание за всяка тренировка, ще Ви обяснят колко време е добре да прекарвате в басейна. Това е безценна възможност за всеки родител да подпомогне развитието на мускулатурата, дробовете и координацията на своето дете. Защото движението във водата позволява на бебетата да упражняват мускули, които иначе не биха използвали, особено преди 7-8 месечна възраст. За много бебета със смущения във физическото развитие, плуването може да е много полезно и да стане част от терапията като спомагателно средство за рехабилитация. Упражненията във вода развиват костната и опорно-двигателната система. Плуването калява организма, а за по-големите бебета плуването е естествено допълнение към растящата им нужда от овладяване на нови умения.

Препоръчителна възраст

Тренировките по плуване за бебета с родител е препоръчително да започнат след навършване на 3-месечна възраст.

Какво да подготвите

Нужно е да подготвите памперс за вода – за многократна или еднократна употреба в зависимост от възрастта на детето, а за родителите –  джапанки, хавлия, шапка и бански.

Групова форма

Груповите тренировки за бебета с родител се провеждат в група от няколко семейства и инструктор във водата с богат опит в работата с най-малките човечета.

вижте повече

Индивидуална форма

Индивидуалните занимания за бебета се провеждат във формат един треньор с един или двама родители с бебе. Те

вижте повече

Видео

girl

График на тренировките

fish

Запишете детето си сега