За нас

Нашата мисия

Ние работим върху психо-физическа релаксация и емоционален баланс, които освен че носят повече усмивки на децата, ги правят и по-здрави. Обучаваме децата във водна и спа култура, защото водата е най-доброто терапевтично средство. Тя регулира кръвното налягане, телесната температура и стабилизира всички процеси в организма. Възпитавайки Вашето дете във водна среда чрез индивидуален подход, ние приобщаваме организма му към неговата изконна територия – водата. С усвояване на умението да плуват, децата стават: по-здрави, по-силни, по-умни и по-емоционално устойчиви.

Лечебното плуване е забавление и здраве за децата

То комбинира разнообразни елементи от стандартните стилове плуване и ги съчетава така, че да бъде подсилен техният положителен ефект върху здравето на детето. Лечебното плуване дава възможност здрави деца и деца с различни здравословни проблеми да тренират заедно. Треньорът е винаги във водата, има индивидуален подход и набляга на различни упражнения в басейна, които са съобразени с индивидуалните нужди на всяко дете. Нашите тренировки са подходящи както за здрави деца, които плуват за удоволствие и за да развиват тялото си, така и за деца с различни здравословни проблеми. Лечебното плуване е невероятен начин Вашето дете да се научи да плува.

Плуването е любим спорт на децата. В басейна те се чувстват добре. Лечебното плуване е приятно изживяване, при което те успяват да извлекат ползи за физическото и психичното си здраве. Децата, които се занимават редовно с плуване, са по-здрави и по-щастливи от децата, които не водят активен начин на живот. Плуването стимулира организма и увеличава умствените възможности.

За децата ползите от плуването са по-големи в сравнение с всички други спортове. Доказано е, че плуването подобрява сърдечно-съдовата система, тонизира и увеличава мускулната маса, намалява нивото на телесна мазнина, подобрява функционирането на белите дробове, разширява гръдния кош, развива хармонична мускулатура по цялото тяло.

Лечебното плуване има благотворно влияние върху всички системи в организма на детето и води до понижаване на кръвното налягане. Намалява холестерола. Лечебното плуване оказва ефект за намаляване на стреса при децата. Подходящо е за деца с алергии – в басейна няма алергени. Водата действа успокояващо. Движенията в плуването са плавни. Ритъмът, в който се повтарят движенията, успешно помага за премахване на натрупаната негативна енергия.

Отлични условия за уроци по плуване

Възползвайте се от отличните условия за уроци по плуване за деца в нашия спортен център AQUA.

Топъл и солен басейн (31 градуса)

Грижовни треньори

Топла и приветлива база

Зони за отдих и релакс с градина

10 паркоместа за клиенти

girl

График на тренировките

fish

Запишете детето си сега