Отзиви от клиенти

Цвета Кожухарова

Благодаря Ви за чудесното отношение и професионализъм. Стефан с огромно желание посещаваше уроците при вас.

Евдокиа Йоаким

Откакто Йоаким идва да плува е по-усмихнат, щастлив и няма търпение до следващия път. Благодаря ви #malkite_ribki

Екатерина Сотирова

Прекрасен екип! Децата се чувстват прекрасно! Горещо препоръчвам!

Снежана Соколова

Изключително сме доволни от целия екип. Всички треньори са много внимателни и намират най – добрия подход към всяко дете. Резултатът е невероятен. Децата се отпускат много бързо и научават нови неща, забавлявайки се.

Десислава Чолакис – Евгениева

Изключително съм доволна, синът ми е по-спокоен и съсредоточен. Сякаш за краткото време, което ходим, той порасна. Винаги, когато се приготвяме за плуване, той е нетърпелив. Благодаря на екипа на Малките рибки, че ги има и с такава грижа се отнасят към всяко дете!

Венета Божикова

Благодаря на екипа за вниманието! Ева се страхуваше и беше неспокойна, сега се чувства “в свои води”, идва с удоволствие. Това, че треньорите са във водата, кара децата да са по-уверени и спокойни. На всяко дете се обръща внимание индивидуално, според нуждите. Топло е и много чисто!

Костадинка Шаламанова

Професионализъм, отношение, забавление! Уникален екип! Прекрасни и мили хора, каращи малки и големи да се чувстват повече от добре!

 

Надежда Халачева - Атанасова

Изключителен екип от професионалисти и най-вече хора с подход и търпение към децата и техните нужди! Децата се учат да плуват докато се забавляват. Препоръчвам!

Маргарита Живкова

Дори и да се чудя има ли смисъл за толкова малко дете да ходи на уроци по плуване, усмивката на дъщеря ми след всяка тренировка ми дава непоколебим отговор.

girl

График на тренировките

fish

Запишете детето си сега